keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sweden !

En tiedä minkä taidenäyttelyn' kulmilta tämän räpsäsin, mutta jollain ollut ihana idea laittaa erilaisten ihmisten valokuvaamia kuvia talon reunoille ! :)
Nyt on Ruotsin reissu takana ja fiilikset ovat hyvät, mutta väsyneet! Oltiin siis kymmenen hengen kaveriporukalla Ruotsissa pienellä kolmen päivän lomareisulla.
Oli aivan huippu reissu, vaikka sää ei ollutkaan ihan meidän puolella. Ilma nimittäin oli juurikin sitä mitä ei oltu luvattu viikolle. Viileä ilma nimittäin vallitsi jo Helsingissä Aamupäivällä ennenkuin astuimme Viking Lineen. Ruotsissa ilma oli vielä pahempi ja tuulisempi kuin Suomessa. Onneksi sattui edes farkkutakki mukaan !
Laivassa nukuimme kaksi yötä ja Tiistaina poikkesimme muutamaksi tunniksi Tukholmaan. Tukholma oli kaunis ja erilainen kaupunki mihin oli tottunut. Nimittäin pienet kujat mutkittelivat melkeinpä joka nurkalta. Kuvia en edes kauheasti ehtinyt ottaa, sillä oli hirveä kiire juosta penkomassa vaatteita kaupoissa jota ei Suomessa tai ainakaan Tampereella päin ole. Zarasta löysinkin mustat farkut ja Monkista puolipitkähihaisen paidan. Hollisterin liikkeessäkin jaksoivat jonottaa vain kärsivällisimmät. Jonoa oli nimittäin kauppakeskuksen toisesta päästä toiseen. Aikaakin jonossa olisi kulunut suurin piirtein puolituntia, kunnes saavutit pimeän oven josta portsari päästi ahtaaseen liikkeeseen. Itse en olisi moiseen lähtenyt! Ei jäänyt ainakaan epäilystä ettei Hollister olisi nuorten suosima merkki.
Ostoksien jälkeen suuntasimme takaisiin siis laivaan, jossa nukuimme vielä yön ja nautimme taivaallista ruokaa.
Reissu oli siis mahtava kokemus, kaikilla oli kivaa ja jokaiselle jotakin. Kuvaa laivasta en päässyt napsimaan isojen aitojen takaa ja terminaalissa riitti kiirettä.
Tänään alkaa jo pakkaaminen huomiselle reissulle, sillä Berliini odottaa. Seuraavan kerran postaan taas viikon päästä !

8 kommenttia:

  1. Laita sitten joskus kun kerkiät niin kuvia sun ostoksista! Ja voi sun blogi on ihana♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aattelinki tehä berliinin jälkeen jotai videoo tai jonkulaista vaatepostausta ! aw kiitos♥

      Poista
  2. Onpas mukavan olonen blogi sinulla :) Tykkään ku kuvat ovat näin isoja.
    Ja voiku tuli näläkä kahtelles kaikkia noita herkkuja! Namm.. :P

    ♥ http://sitasuntata2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan olonen blogi:) jään seuraileen!

    http://lifebyroosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oi sun blogis on ihana!<3 miten saat noi kuvat noin isoiks?:)

    irisauroraa.blogspot.fi

    VastaaPoista