maanantai 8. heinäkuuta 2013

Mökkilaiffi on muotii 2013 !

Viime päivät on menny rentoillessa kaverien mökillä. Hyppäsin perjantaiaamuna Tampereelta Riihimäelle ja sieltä taas Helsinkiin kulkevalla pienellä paikallisjunalla.
Oma pääpysäkkini oli kuitenkin jo Riihimäellä, jossa vastaan ottamassa oli pari kaveria ! Sieltä suunnattiin autolla hieman kauemmaksi Riihimäen asemalta. Iloisena yllätyksenä junalippukin maksoi vaan reilut kahdeksan euroa, sekä junassa oli täydellisen viileä ilma.
Jo perjantaina aamupäivällä aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Ei mikään ihmekkään, sillä auton lämpömittari liikkui melkein kolmessakymmenessä asteessa !
Ja aina vaan parani, sillä pääsimme nauttimaan koko viikonlopun täydellisestä auringosta ja lämpimästä järvivedestä. Tosin en itse paljonkaan uinut enemmänkin hoidin veneily puolen.
Huomasin myös netin kautta, että olin sopivasti lähtenyt pakoon tulvivaa sadetta ja myrskyistä säätä joka Tampereen alueella pyöri.
Viikonloppu sujui täydellisesti enkä olisi millään malttanutkaan lähteä pois Lopelta.
Enkä ihmettelekkään, kun pääsi nauttimaan maailman parhaasta grilli ruuasta, mönkkärillä ajamisesta, hyvästä seurasta ja kuin kesäisen mainoksen ulkoilmasta.
 Ei pahempi maisema takastulo matkalla !

Kuviakin sain runsaasti, mutta en jaksa niitä nyt enemmän ruveta laittamaan.
Parin viikon päästä lähden kaverien kanssa ensin Laivalla Tukholmaan ja sitten todennäköisesti lentokoneella Berliiniin , Barcelonaan tai Lontoosen, joten pientä taukoa postauksista luvassa, mutta lupaan, että kun tulen teen kunnon kuvatulvan reissusta !

Sitten vielä asiasta toiseen.. Eli instagram nimeni on vaihtunut joka on siis nyt ; tuulilaaksonen. Eli siis tuola reunassa oleva instagram linkki on siis vanha. Lisäksi käyttäjäni onnyt yksityinen, se jäi ihan vaan vahingossa kun testailin. Jätin laturini kavereiden mökille joten en sitäkään voi vielä ottaa pois. Hyväksyn silti seurauspyyntöjä, kun pääsen instagramiin :)

6 kommenttia:

  1. kiva ulkoasu ja aivan ihanan kesäisiä kuvia! :)

    http://alisaaj.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. oi nami mitä ruoka kuvia!♥

    http://inka-allornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tuuli rakastan blogias <3 huomasin uuden postauksen ja heti kiiruhdin kattomaan ! Selvästi yks lempiblogeistani. <3

    emiliikingi.blogspot.fi

    VastaaPoista